onsdag 11. februar 2009

Da ble jeg en blogger jeg også!
Tenkte jeg måtte hive meg på denne trenden jeg også. Tror det å blogge kan være en fin måte å få luftet tankene sine på. Har prøvd å oprettet slike blogger før men har fort mistet interessen, tror grunnen er at jeg ikke satt meg skikkelig inn i hvordan det fungerte. Får håpe det blir anderledes denne gangen, får ha litt tolmodighet med meg selv å dette internettet :)
Chaney har endelig sovnet nå da. Har sittet i stolen sin å vært grinete i noen timer. Har sett at hun har vært trøtt men var tydeligvis ikke klar for å lukke øynene før nå. Er litt godt å få litt alenetid også, blir ikke så mye av det når man har en liten baby. Men jeg koser meg, skal ikke klage. Hun er så snill å go, Gojenta til mamma og pappa <3

Tror jeg kommer til å kutte ned litt med ammingen, merker at det tapper meg for krefter og jeg raser bare mer og mer ned i vekt. Så her sitter jeg med melkspreng, ikke no serlig men må vel igjennom det også. Chaney har fått sopp i munnen sin, tror soppen har smittet over på brystvortene mine også. De er så tørre å det har kommet sprekker på de. Vondt når hun suger. Har smurt de inn med salve, så får håpe det går over snart.


Chaney lå på magen på badegulvet i dag. Hun har blitt så utrolig flink med å løfte på hodet. Gleder meg sånn til å se hvordan det utvikler seg. Er vel ikke lenge til hun setter føttene under seg å begynner å krabbe. Det blir morro det. Blir vel mye mer å passe på, men det er vel bare kos:)


Joakim er på jobb, jobber til kl 12! Gleder meg til han kommer hjem. Skal bli godt å krype under dyna hans. Beste kjæresten!


Sånn, det var mitt første inlegg. Sålangt så var det jo morro :D


Ha en fin kveld alle sammen...


1 kommentar:

 1. så fin blogg vennen..
  spennnende å følge med..
  du.. du vil trappe ned på ammingen pgs du raser ned i vekt? har du gått ned så mye? trodde det var alles drøm å gå ned igjen det man la på deg liksom..
  men du er sikkert så fin nå at du ikke vil ned mer da..
  jeg har å blogg.. du må gjerne ta en titt..
  torunnslillehule.plogspot.no

  SvarSlett